DOSTAVA

Babysavseopremi vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, od vrata do vrata, za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom Bex.

Troškovi dostave se naplaćuju prema važećem cenovniku Bex-a. Sve porudžbine do 14h šaljemo istog dana. To znači da će svaka porudžbina koja stigne nakon 14h biti poslata sutradan.

Ukoliko je vaša porudžbina napravljena u petak nakon 14h ili subotu i nedelju, biće poslata u ponedeljak i najranije će biti na odabranoj adresi tek u utorak.

Dostava u roku od 24h je uobičajena za veća mesta. Taj raspored je dostupan na sajtu Bex-a. Pošiljalac nije odgovoran za kašnjenja koja su prouzrokovana kašnjenjima u radu Bex kurirske službe, kašnjenjima prouzrokovanim odsustvom kupca sa adrese dostave.

Svako manje mesto ima neki svoj ritam prijema pošiljki i raspored dostavljanja pošiljki je dostupan isključivo pozivom na kontakt telefone Bex kurirske službe: 011 6 555 000, 066 3 555 000.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE SLOBODNO NAM SE OBRATITE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA U INBOX ILI POZIVOM NA BROJ TELEFONA  065/21-888-09 SVAKOG RADNOG DANA OD 8h do 16h.